Meet Up Achterhoek

Wat is Meet Up Achterhoek?

We staan voor grote maatschappelijke opgaven, maar tegelijkertijd verhardt het maatschappelijk debat. Meet Up Achterhoek wil burgers, bedrijven en overheid samenbrengen om vanuit een open dialoog aan de slag te gaan met de maatschappelijke thema’s van nu.

Meet Up Achterhoek is een reizende gespreksavond tussen burger, bedrijven en overheid door de hele Achterhoek. Bij elk gesprek wordt een ander maatschappelijk vraagstuk uitgediept met elkaar. De ene keer gaat het over de woningnood in de Achterhoek, de andere keer strijken we neer bij een boer om het over de toekomst van de landbouw te hebben. De gesprekken zijn zowel live als online via livestream bij te wonen.

Werkgeluk Meet Up Achterhoek

Over 8HRK Ambassadeurs

In de Achterhoek wordt op een vernieuwende wijze samengewerkt. Onder de naam ‘8RHK Ambassadeurs’ geven de overheid, ondernemers en maatschappelijke organisaties gezamenlijk sturing aan de ontwikkeling van de Achterhoek. Doel is een krachtige regio die snel en besluitvaardig samenwerkt om de Achterhoek (economisch) sterk te houden. Met daarbij een gezamenlijke lobby richting Provincie, Rijk en de EU.
 
Meet Up Achterhoek wordt mede mogelijk gemaakt door 8RHK Ambassadeurs.

 

8rhk-cropped-logo